De #1 Escape Room in Amsterdam

Room of Riddles is dé toonaangevende escape room in Amsterdam! We bieden een persoonlijke ervaring, waarbij je groep alle aandacht van onze Riddle Masters krijgt, zowel voor, tijdens als na het spel. Onze twee escape games zijn eigenlijk te moeilijk om uit te spelen binnen 60 minuten, maar juist daardoor kunnen we een experience op maat bieden. Onze Riddle Masters kijken namelijk continue met jullie mee en zullen het spel op maat maken voor jullie team. Juist daardoor heeft iedereen een grote uitdaging, maar ook de leuke ervaring van het uitspelen van de game - een uniek concept! 

Op deze pagina kunt u direct een game boeken, voor 2 tot 14 personen!

Teamuitjes in Amsterdam

We bieden voor bedrijven niet alleen de beste escape games op een representatieve locatie die centraal gelegen is in Amsterdam, maar ook events op maat! Je kan bij ons een vergaderkamer, beamer en flip-over boeken, maar ook heerlijke catering op maat met veelal biologische en verse producten. Lees er alles over op onze pagina over Room of Riddles' escape games voor bedrijven.

Makkelijk Bereikbaar per tram en auto

De escape rooms van Room of Riddles zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf elke plek in Amsterdam. Tram 2, door National Geographic benoemd als een top 10 tramervaring wereldwijd, rijdt vanaf het Centraal Station via de Dam, het Spui, Koningsplein, Keizersgracht, Leidseplein, PC Hooftstraat en Museumplein rechtstreeks naar het representatieve kantoorpand waarin Room of Riddles is gelegen. Maar ook uniek: er is ruim voldoende parkeerplaats in de straat! En de parkeertarieven zijn hier lang niet zo hoog als in het centrum.

Over Room of Riddles escape games in Amsterdam

We zijn begonnen als een hobbyproject van een Amsterdams stel en openden de eerste grote escape room in Amsterdam. Hij wilde een escape game bouwen, zij wilde die rommel niet in huis dus vond een geschikte locatie om de hoek. Ze startten met wat games voor familie en vrienden, maar al snel werd het een populaire attractie. Binnen 3 weken na de opening kwam het RTL4 journaal langs om verslag te doen van de hype die Room of Riddles had veroorzaakt, inmiddels stonden we op #3 van TripAdvisor boven attracties als het Concertgebouw, het Anne Frank Huis en het Van Gogh museum. Die trend zette door en gedurende ongeveer een half jaar heeft Room of Riddles de #1 positie van TripAdvisor ingenomen in Amsterdam. Al die tijd zijn we blijven focussen op een doel: het blij maken van onze gasten. We zijn daarom bewust klein gebleven in Amsterdam en hopen dat jullie deze gastvrijheid ervaren als je langs komt bij Room of Riddles! Inmiddels hebben we ook vestigingen in Antwerpen en Barcelona.